NL 0341 456 806 - BE 02 513 7862 info@wishfulsailing.com Facebook Twitter Google Gratis offerte? Online betalen SGR HISWA
Trustpilot

Welkom op de nieuwe site van Wishful Sailing voor het huren van zeiljachten, catamarans en zeilboten wereldwijd tegen de scherpste prijzen.

De Nederlandse organisatie sinds 2002 voor verrassende zeilvakanties, boot-verhuur, zeiljacht huren, zeiljachten huren, catamaran-zeilen, catamaran-verhuur, zeilboot, jachthuur, en zeilboten huren, flottielje, meezeilen, bootverhuur, jachtverhuur en zeilen met persoonlijke aandacht in o.a. Griekenland, Kroatie, Turkije, Italie, Frankrijk, Mallorca en 35 landen in totaal. Ook kun je onze jachten huren in de Cariben, Indische Oceaan en vanuit iedere haven in de Middellandse zee

Boek goed en vertrouwd met Hiswa en SGR Garanties. Aanbetalingen zijn dus gegarandeerd.

Vloot - Flottielje - Bareboat - Waarom zeiljacht huren met Wishful sailing?
Aanvragen zeiljacht huren

Bareboat en jachtverhuur (eventueel met schipper)

Het netwerk van Wishful Sailing Company garandeert je de mooiste zeiljachten waar ook ter wereld uit het grootste aanbod van zeiljachtverhuur wereldwijd online. Wij bemiddelen in de verhuur van en werken samen met meer dan 280 partners wereldwijd.

Onze vloot beslaat meer dan 4.000 zeiljachten in 39 landen en bijna 200 havens. Nasst de bekende merken (o.a. Bavaria, Beneteau, Hanse, Jeanneau, Sun Odyssey, Oceanis) bieden wij ook catamarans (Lagoon, Nautitech, Bahia) en diverse motorboten aan. Wij zijn hiermee de grootste aanbieder van zeiljachten, catamarans en motor jachten online in de Benelux.

Toplanden: Griekenland - Kroatie - Turkije - Italie - Caribbean - Overige


Zeiljacht huren met flotielje zeilen Griekenland, Kroatie, Italie, Turkije en Martinique

Flottieljezeilen kan bij ons o.a. in Griekenland, Kroatie, Turkije en Italië. In deze opzet heb je maximale vrijheid van zelfstandig varen plus de professionele ondersteuning in het gebied van jouw keuze. Ondersteuning van onze deskundige flottielje leiders bestaat uit gebiedsinformatie, de weersomstandigheden, het weerbericht, de havens, de baaien, de gewoontes en tradities en last but not least de betere plekjes aan de wal.

Meezeilen en zeezeilcursus

Een uitstekend en bovenal gezellige manier om meer bekend te raken met zeezeilen en om nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde interesses. Je stapt op bij een van onze flottielje begeleidings schepen of je huurt je eigen zeiljacht met schipper en je laat je lekker zeilen door de mooie zeilgebieden van de Wishful Sailing. Je bepaalt echter zelf of je actief of passief wilt deelnemen aan het zeilen. Het is ten slotte jou vakantie. Onze schippers zijn meer dan geïnteresseerd om je de eerste kennis en plezier van het zeezeilen bij te brengen als wel om jouw ervaring op een hoger niveau te brengen. Alles wel in een omgeving van vakantie.

Daarnaast zijn onze schippers (anders dan bij andere organisaties) echte gastheren / gastvrouwen die je ook graag in de avond uren op sleeptouw nemen. Niet alleen weten zij de beste restaurantjes maar ook zijn zij volledig op de hoogte van de meest gezellige music bars hetgeen ook later op de avond garant staat voor veel plezier!! Deze meezeilvakanties worden aangeboden in: Griekenland, Turkije, Italië en Kroatië.

Waarom zeiljacht huren met de Wishful Sailing?

 • Wij zijn aangesloten bij de Hiswa en SGR. Aanbetalingen zijn dus gegarandeerd.
 • Huur je jacht zonder borg risico.
 • Wij bieden het grootste online assortiment van jachten (> 4.000 in totaal).
 • Wij enkel en alleen aanbieden op basis van jachten die echt beschikbaar zijn.
 • Wij de geoffreerde jachten geheel vrijblijvend in optie nemen.
 • Wij ieder dag nieuwe update last minutes kunnen presenteren.
 • Onze prijzen en offertes zijn glashelder zonder verscholen kosten. En ook rekenen wij absoluut geen reserverings- of administratiekosten.
 • Onze informatie is compleet vooraf, tijdens en bij aankomst in haven. 24/7 telefonische ondersteuning tijdens je vakantie.
 • Wij samenwerken met meer dan 280 top buitenlandse partners.
 • Wij al sinds 2002 het adres zijn voor vertrouwde zeilvakanties en zeiljachtverhuur.
 • Lees hier de reacties en recensies van onze klanten.
FAQ

Zeiljacht huren? Deel deze pagina: