NL 0341 456 806 - BE 02 513 7862 info@wishfulsailing.com Facebook Twitter Google Gratis offerte? Online betalen SGR HISWA
Trustpilot

Zeilvakantie en zeilboot huren in o.a. Griekenland, Kroatie en Italie

De Nederlandse organisatie sinds 2002 voor goedkope en last minute zeilvakantie Griekenland, zeilboot huren Kroatie, zeilen Turkije, zeilboot huren Italie, zeilvakanties Spanje, bootverhuur Frankrijk, zeilboot huren Mallorca en 42 landen in totaal. Ook kun je onze jachten huren in de Cariben, Indische Oceaan en vanuit iedere haven in de Middellandse zee. Wij bieden jachten aan in meer dan 200 havens. Je huurt bij ons zelfstandig een boot (Bareboat) of onder begeleiding (Flottielje of met schipper).

Bij ons hoeft een zeilvakantie niet duur te zijn. Wij bieden de scherpste online prijzen voor het huren van zeilboten, catamaran en motorjachten aan. Boek goed en vertrouwd met Hiswa en SGR Garanties. Aanbetalingen zijn gegarandeerd. Onze jachten zijn tip top in orde met service tijdens je gehele zeilvakantie. Neem nu contact met ons op voor offerte.

Vloot - Flottielje - Online zoek en boek - Waarom zeilboot huren met Wishful sailing?

Aanvragen zeilboot-huren

Waarom onze klanten zeilboot huren via Wishful Sailing?

  • Wij zijn aangesloten bij de Hiswa en SGR. Aanbetalingen zijn dus gegarandeerd.
  • Huur je jacht zonder borg risico. Verzeker de borg via Unigarant
  • Wij bieden het grootste online assortiment van jachten (> 4.000 in totaal).
  • Wij enkel en alleen aanbieden op basis van jachten die echt beschikbaar zijn.
  • Onze prijzen en offertes zijn eerlijk en transparant zonder verscholen kosten maar met de hoogste online korting. En ook rekenen wij absoluut geen reserverings- of administratiekosten.
  • Onze informatie is compleet vooraf, tijdens en bij aankomst in haven.
  • 24/7 telefonische ondersteuning tijdens je vakantie.
  • Wij samenwerken met meer dan 300 top buitenlandse partners.
  • Wij al sinds 2002 het vertrouwde adres zijn voor uw onbezorgde zeilvakantie en zeiljacht verhuur.
  • Lees hier de reacties en recensies van onze klanten.

Zeilboot huren, werven, modellen en uitvoeringen

Via Wishful Sailing heb je de beschikking over meer dan 4.000 zeiljachten, catamarans, motorboten en jachten wereldwijd. Wij verhuren o.a. Bavaria, Jeanneau, Sun Odyssey, Beneteau, Dehler, Grand Soleil, Hanse, en Oceanis zeiljachten. Ook verhuren wij de meest populaire catamarans: Lagoon, Belize, Bahia, Nautitech en meer.

Bekijk de vloot per werf via onderstaande links. Check ook onze last minutes en aanbiedingen.

Zeilboot huren met een bepaalde voorkeur?

Indien je een bepaald jacht wenst aan te vragen of te boeken in enig gebied selecteer je uitgebreid zoeken in de "Zoek en Boek" en selecteer vervolgens gebied en model (via de knop model). Type tot slot vertrekdatum op zaterdag en zie de resultaten. Genoemde prijzen zijn inclusief verplichte lokale kosten.

Zeilvakantie met flottielje zeilen Griekenland, Kroatie, Italie, Turkije en Martinique

Flottieljezeilen kan bij ons o.a. in Griekenland, Kroatie, Turkije en Italië. In deze opzet heb je maximale vrijheid van zelfstandig varen plus de professionele ondersteuning in het gebied van jouw keuze. Ondersteuning van onze deskundige flottielje leiders bestaat uit gebiedsinformatie, de weersomstandigheden, het weerbericht, de havens, de baaien, de gewoontes en tradities en last but not least de betere plekjes aan de wal.

Online eenvoudig zeilboot huren selecteren

Huur direct en eenvoudig online een zeiljacht, catamaran of zeilboot of boek nu direct online een beschikbaar jacht of boot met beschikbaarheid gegarandeerd (indien ander vermeld dienen wij beschikbaarheid te checken). Indien er geen jachten in de lijst staan verzoeken wij je om contact met ons op te nemen daar slechts 90% van ons aanbod online staat. Je kunt ons bellen op 0341 456 806 (Belgie 02 513 7862 ) of per e-mail.

Huren zonder borg risico? Sluit dan de borg verzekering bij ons af. Maximale premie is € 88,00 (2013) plus poliskoten en assurantiebelastingen.

Boek goed en vertrouwd met Hiswa en SGR garanties. Ontvang onze online offertes direct per e-mail inclusief alle benodigde informatie over jacht en gebied van interesse. Bij vragen kun je ons ook uiteraard bellen.

Zeilvakantie? Deel deze pagina: